Tapahtumainfo

Katso kohteet, kartta ja reitit täältä. Suunnittele liikkumisesi etukäteen ja huomioi, että kohteiden kiertämisen voi aloittaa myös loppupäästä.

LIIKKUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Onnenlaaksoon pääsee 13-tieltä Kolkanlahdesta ja Kalmarista, sekä Pylkönmäen ja Mahlun suunnista. Suurimmissa risteyksissä on opasteet. Tienviitoissa lukee Lehtola tai Koskenkylä, ja navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Koskenkyläntie tai Lehtolantie, Lehtola.

Onnenlaakson tiet ovat kapeita, ja ajoittainen ruuhka voi olla mahdollista – myös jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kannattaa varoa.

Pysäköinti on järjestetty teiden varrella ja se tulee tehdä muun liikenteen sujuvuus huomioiden. Katso ladattavasta esitteestä vinkkejä pysäköintipaikoista. Esitetettä on saatavilla kaikista kohteista päivänä Onnenlaaksossa.

Yksityispihoihin, jotka eivät ole kohteena, on parkkeeraus ja muukin kulkeminen kielletty.

MAKSAMINEN

Varatkaa mukaan käteistä rahaa ostoksia ja kahvia/ruokaa varten.

SANITEETTITILAT

Huusseja /wc löytyy kohteista: 1. Kotiaho, 2. Kaihlajärvi, 3. Koskenkylän Venekoppeli, 8. Koskenkylän koulu, 9. Kalmukoski, 10. Kotiniemi, 12. Roppila, 21. Savela, 22. Lehtolan nuorisoseurantalo, 27. Lehtolan koulu ja 28. Beach Volley.

KUVAAMINEN

Julkisissa tapahtumissa kuvia saa ottaa, mutta henkilöitä  kuvattaessa on kohteliasta kysyä lupa kuvauksen kohteelta. Maisemia ja kohteita kuvatessa on myös muistettava, että yksityiskoteja ei saa kuvata ilman lupaa. Nämä kuuluvat kotirauhan piiriin.