8. Kotiniemi

Osoite: Kalmukoskentie 75b
Ottilia ja Mikko Mäkinen, p. 040 576 4083 / ottilia@luovatattoo.fi
43240 Lehtola

Kotiniemi on maalaisromanttinen uudisrakennus joen rannalla, 50-luvun tyyliä, jenkkiautoja, tatuointeja ja sisustustuotteita sekä kotijäätelöä ja kaarnaveneitä. Tilalta löytyy:

– Jokimaisema
– Uudisrakennus (2013-2015)
– Sisustus, puutarha
– Jenkkiautot
– Lemmikkieläimiä
– Tatuointistudio Luova
– Colore, sisustus-ja lahjatavarat
– Kotijäätelökioski
– Kaarnaveneviestit
– Huussi

Kotiniemellä pääset tutustumaan Kannustalon uudisrakennukseen (rakennusvuodet 2013-2015), pihapiiriin sekä paikan historiaan. Voit tutustua omatoimisesti taloon, jonka sisustusta on esitelty myös Unelmien Talo&Koti -lehden 5/2017 numerossa. Pihapiiriä ympäröi kaunis järvi- ja jokimaisema. Joen rannat ovat luonnonsuojelukohteita, uintipaikkaa lukuunottamatta. Kotiniemen rannassa voit kirjoittaa viestin kaarnaveneeseen ja jättää sen virran kuljetettavaksi. Kenties kaukainen ystävä saa terveisesi!

Kotiniemen perhe harrastaa jenkkiautoilua ja 50-60-luvun elämäntyyliä muutenkin. Perheen pihalta löytyy Plymouth Valiant ́70 sekä Chevrolet Chevy II ́65. Lisäksi näytille tulee myös ystävien jenkkiautoja. Kotinimessä pääset tutustumaan lähemmin perheen autoharrastukseen, ja saattaa levysoittimesta kuulua rockabilly-musiikkiakin, jotta tunnelma on kohdillaan!

Kotiniemessä asustaa myös eestinajokoira Onni ja maatiaiskissa Mikki. Rantamaisemasta huolehtivat tänä kesänä lainalampaat.

Perheen emäntä on ammatiltaan tatuointitaiteilija. Hänen yrityksensä, Tatuointistudio Luova, sijaitsee Saarijärven keskustassa. Kotinimessä voit nähdä luonnoksia ja kuvia tehdyistä tatuoinneista sekä saada tietoa tatuoinnin ottamiseen liittyvistä asioista. Voit myös varata itsellesi ajan tatuoinnin suunnitteluun ja toteutukseen!

Ottilian ja hänen siskonsa yhteinen yritys keskittyy sisarusten rakkaaseen harrastukseen, sisustamiseen. Colore, sisustus- ja lahjatavarakauppa, on oikea sisustajan karkkikauppa! Kotiniemellä voi tutustua Coloren värikkäisiin tuotteisiin ja vaikkapa ostaa jotain kotiinviemisiksi. Ostokset voi maksaa myös kortilla.

Kesäpäivän kruunaa kotitekoinen jäätelö, jota voit ostaa Kot ́niemen kiskalta!
Tervetuloa!